Как да се борим с умората на лицето - Skeyndor Bulgaria

Ако има част от лицето, която издава особено умора и липса на сън, това е несъмнено кожата около очите. Ето защо, в края на деня, обикновено се появяват тъмни кръгове под очите и торбички на клепачите.

Освен това вечерта бръчките на околоочния контур са най-видими, тъй като мигането и мускулните контракции при жестове поставят тази област в непрекъснато движение през целия ден.

И ако това не е достатъчно, лошите навици за премахване на грима не само могат допълнително да отслабят деликатната кожа около очите , но и да причинят счупване и падане на миглите.

Затова, в края на деня е важно да се погрижим за тази зона на лицето, за да се преборим с признаците на умора и възрастта, да предотвратим преждевременното стареене и в същото време да я подсилим, така че да може да се възстанови от факторите които я отслабват през деня.

Освежаващ гел за околоочен контур и мигли

Именно заради тези особености на околоочния контур трябва да се погрижим за тази област с много деликатност, упоритост и козметика, специално разработена за нея. 

Така че, ние ви препоръчваме да включите крем за очен контур във вашата козметична рутина вечер и да отделите няколко минути всеки ден, като се грижите за тази част от лицето.

Добър избор е нашият освежаващ гел Power Hyaluronic за околоочен контур и мигли, тъй като хидратира, освежава и подмладява външния вид и същевременно допринася за поддържането на гъсти и силни мигли.

Всичко това, благодарение на изключителната комбинация от активни съставки:

  • Молекули хиалуронова киселина . При контакт с водата в кожата, тези молекули увеличават обема си до 30 пъти и така изпълват бръчките, дори и най-дълбоките.
  • Персийско копринено дърво и Darutoside . Тази комбинация от средства подобрява кожата около очите, постига лифтинг ефект чрез повдигане на клепачите и намалява признаците на умора, като тъмни кръгове и торбички под очите.
  • Биотин – GHK . Това сливане между витамин и пептид стимулира производството на кератин, който поддържа миглите хидратирани и силни.

В допълнение към уникалната си формула, Power Hyaluronic освежаващ гел очи и мигли осигурява незабавно освежаващ ефект благодарение на иновативния си метален апликатор. Това, от своя страна, помага да се освежи цялата област около очите след дълъг ден и да направи приложението по-приятно и ефективно.

Как да приложим крема за околоочен контур: стъпка по стъпка

За да можете да се възползвате от всички предимства на Power Hyaluronic освежаващ гел за очи и мигли, е добре да следвате протокола , който сме създали специално за този продукт.

Но преди всичко трябва да отстраните грима и замърсяванията от очите си правилно. Това става деликатно, без триене или разтягане на кожата и използване на правилна козметика за тази деликатна зона.

След това си запазете няколко минути за себе си и започнете с грижата.

  1. Нанесете крема за околоочен контур мигли с лек допир върху горните и долните клепачи.
  2. Направете меки и малки кръгове с апликатора в цялата област.
  3. Масажирайте кожата, особено в зоните с бръчки.
  4. Направете точки на натиск около контура на очите.
  5. Масажирайте до пълната абсорбция на продукта.
  6. Поставете малко от гела на върховете на пръстите, нанесете я върху миглите и ги масажирайте внимателно.

За да завършим, разкриваме и един трик. Ако държите вашият Power Hyaluronic Gel Refeshing Eyes и Eyelashes в хладилника, на следващата вечер ще увеличите допълнително неговия охлаждащ ефект и ще постигнете по-голямо дрениране и освежаване на целия контур на очите.

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 50лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu