Всичко което трябва да знаете за мицеларната вода - Skeyndor Bulgaria

Мицеларна водата е идеалното решение в забързаното ни ежедневие, този почистващ продукт позволява добра хигиена на кожата бързо и удобно. Така че, благодарение на бързото си приложение и лесното му отстраняване, е перфектно да не прескачате важната стъпка от ежедневното почистване . Искате ли да знаете как работи? Ние ви казваме всичко, което трябва да знаете за мицеларната вода!

Как работи мицеларната вода

Мицеларната вода почиства примеси и следи от грим от лицето, очите и устните ефективно и не – агресивно, така че е особено подходяща и за чувствителна кожа .

ПОЧИСТВАНЕ >> Мицелите са набор от молекули, които привличат мастни частици, сякаш са магнит и по този начин могат да почистват кожата ефективно, премахвайки замърсяванията и примесите. Препоръчва се мицеларната вода да се нанася върху памучен или почистващ диск, за да се разтриват внимателно зоните, които ще се третират, и по този начин влачите мръсотията, без да изплаквате.

ХИДРАТАЦИЯ >> В случая на Aquatherm, мицеларната вода Skeyndor включва в състава си овлажняващи средства, като FNH и масло от макадамия, за по-голяма хидратация и мекота, които ще защитят кожата, като балансират естествената й бариера.

УСПОКОЯВАНЕ>> Термалната вода от Salies-de-Bearn, която се съдържа в почистващата мицеларна вода на Aquatherm, осигурява на кожата усещане за благополучие, облекчава и намалява реактивността на чувствителна или реактивна кожа.

Пробвахте ли я вече? Кажете ни защо толкова много използвате и харесвате мицеларната термална вода Skeyndor!

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 50лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu