fbpx

DermaPeel PRO е ексклузивна процедура от Скейндор в 6 стъпки: 

 • ТЕХНОЛОГИЯ ДЕЙСТВАЩА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НА РАЗЛИЧНИ СЛОЕВЕ НА КОЖАТА
 • 5 ПИЛИНГ ТЕХНИКИ СЪЧЕТАНИ В ЕДНО ЗА ПЕРФЕКТЕН РЕЗУЛТАТ
 • ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ ЗА ПО-ДОБРА ЕФЕКТИВНОСТ И ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
 • ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИ И НА ПИГМЕНТАЦИЯ
 • УНИКАЛНА СКЕЙНДОР МЕТОДОЛОГИЯ
 • ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА

ТЕХНОЛОГИЯ ДЕЙСТВАЩА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НА РАЗЛИЧНИ СЛОЕВЕ НА КОЖАТА

 

ФАЗИ НА РАБОТА: ПРЕДВАРИТЕЛНА ФАЗА – СЪЩИНСКА ПИЛИНГ ФАЗА – ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ФАЗА

 

DERMAPEEL PRO е разработена в няколко последователни стъпки, съчетаващи 5 различни пилинг техники, които действат на различни слоеве на кожата, с цел да премахнат мъртвите клетки от най-долните слоеве на епидермиса и да постигнат максимални резултати и перфектна кожа.

 

Процедурата DERMAPEEL PRO се развива в няколко фази, за постигане на оптимални резултати:

 • ПРЕДВАРИТЕЛНА ФАЗА –  почистване и подготвяне на кожата
 • ПИЛИНГ ФАЗА  –  интензивен пилинг, съчетание от няколко техники
 • ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ФАЗА  – възстановяване на кожата

 

5 ПИЛИНГ ТЕХНИКИ ЗА ПЕРФЕКТНА КОЖА

DERMA PEEL PRO е единственият продукт на пазара, който съчетава всичките познати 5 пилинг техники в една процедура.

 • механичният пилинг, най-често употребяван за повърхностна ексфолиация, действа посредством механичното търкане, което се получава, като по този начин се отстраняват най-външния горен слой на мъртвата кожа и се постига незабавен ефект без странични ефекти.
 • ултразвукът използва ултразвукови вълни, които се „удрят” в кожата.
 • киселините са най-разпространеният вид пилинг в естетичните и козметични процедури. Действат посредством химическия ефект, който създават като понижават pH-то на кожата, което от своя страна води до разхлабване на връзките между клетките от епидермиса. Използват се за ексфолиращи повърхности процедури с по-дълбоко проникване и възможни странични ефекти. tippmix foci eredmények
 • ензимният пилинг е най-разпространеният пилинг в реконструктивната медицина. Има незабавен ефект отслабвайки връзките между клетките в епидермиса. Използва се за повърхностна ексфолиация с по-дълбоко проникване, без странични ефекти
 • биологическият пилинг е най-иновативният метод за ексфолиране на кожата. Действа чрез ефекта на „лъжливата конкуренция”, съдавайки скупчвания от клетки, които разхлабват връзките в епидермиса. Използва се за дълбоко ексфолиране, няма странични ефекти и се приема добре от кожата. موقع قمار

 

ДВЕ ТЕРАПИИ – ЗА БРЪЧКИ И ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

 

ПРОЦЕДУРА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ: ПРОЦЕДУРА В НЯКОЛКО СТЪПКИ С НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ. Комбинира действието на 2 AHA киселини – гликолова и млечна с обновяващо действие на всички нива на кожата. 1xbet عربي pokerstars sportfogadás Процедурата е предназначена за третиране на средно дълбоки бръчки.  Присъствието на бадемова киселина подпомага свиването и намаляването на естетическия ефект на разширените порите.

 

ПРОЦЕДУРА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ПЕТНАТА: ИЗБЕЛВАЩА ПРОЦЕДУРА В НЯКОЛКО СТЪПКИ С НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ

Комбинация от гликолова киселина за дълбоко обновяващо действие, лимонена киселина + фитинова киселина, които ексфолират кожата и избелват петната. Уеднаквява цвета на кожата и отстранява повърхностните петна.

 

За чиста и обновена кожа в домашни условия.

ОБНОВЯВАЩ КРЕМ/ЕМУЛСИЯ

Ексфолиращ крем с a-хидрокси киселини и биологически пептиди. Стимулира регенерирането на епидермиса, изглажда и изсветлява кожата и петната.  

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: киселини 8%, глюконолактон, млечна киселина. PH 4.2, биомиметичен пептид TGF-B и DSG в липозоми.

 

ЕКСФОЛИРАЩ ИЗМИВЕН ГЕЛ

Почистващ и ексфолиращ гел с а-хидрокси киселини и ензими. Продуктът почиства и обновява най-горния слой на кожата. ماهي لعبة الروليت

Използвайте веднъж или два пъти на седмица. ingyenes kocsmai nyerőgépes játékok Да не се нанася върху очите или лигавици.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: киселини 5%, гликолова и млечна киселина. pH 4.2, протеаза.