Редът на продуктите променя резултата - Skeyndor Bulgaria

Прекрасни снежни пейзажи, реки, препълнени с живот, абсолютно чист въздух … Зимата носи със себе си наистина подмладяващи щампи, но и носи интензивен студ, който злоупотребява и прекомерно изсушава кожата.

Затова по това време на годината е важно да се грижим за кожата си, с хидратиращи продукти и добра рутина.

А в грижата за кожата ни също е важно в какъв ред използваме различните видове продукти, по кое време на деня ги прилагаме и тяхната честота. Вижте нашата препоръка:

  1. Почистване: абсолютно необходимо. Ежедневното почистване на кожата е може би фундаментален аспект във всяка рутинна красота. Да е чиста кожата и без примеси е от съществено значение за всяко друго лечение, за да има своя ефект. Можете да използвате измивен гел, пяна, почистващо мляко, мицеларна вода, тоници … в Skeyndor ние Ви предлагаме многобройни възможности. Идеалният вариант е да можете да извършвате почистването както сутрин, така и през нощта и преди всичко да елиминирате остатъците от грима през целия ден, за да оставите кожата да диша.
  1. Околоочен контур: Кожата около очите е изключително деликатна. Метеорологичните условия, умората и, разбира се, изминалото време, оставят видими следи. Силно  хидратиращият гел за околоочен контур и мигли Power Hyaluronic ще осигури хидратация, и ще помогне за изглаждане на бръчки и укрепване на мигли. В идеалния случай го нанасяйте преди обичайните хидратиращи продукти.
  1. Бустер или серум : екстра, от която кожата ви се нуждае през зимата. Концентрираният серум с хиалуронова киселина Power Hyaluronic, осигурява интензивна хидратация на лицето ви. Можете да нанесете малко количество върху лицето и шията преди крема, за да увеличите овлажняващия ефект или да подсилите действието на крема.
  1. Хидратиращ крем или емулсия: при студ не можете да пропуснете дълбоката хидратация, като тази, осигурена от Power Hyaluronic интензивен хидратиращ крем, с високо съдържание на хиалуронова киселина с много ниско и високо молекулно тегло.
  1. Концентрирани ампули: когато кожата ви изсъхне прекомерно, всяка помощ е малка. Използвайте концентрат в ампули като Интензивен хидратиращ концентрат от UNIQCURE 2 пъти седмично върху чиста кожа, който ще ви помогне значително да възстановите хидратацията и усещането за благополучие в кожата.
  1. Маска: черешката на тортата, за да имате необикновена кожа и през зимата. Прилагайте поне веднъж седмично, след почистването. Можете да използвате My Mask Fresh sorbet, маска с текстура на сорбет с реминерализиращ и овлажняващ ефект върху кожата, истински лек за хидратация на кожата.

Добрата рутина, правилния ред и правилните продукти ще ви гарантират успех, когато става въпрос за получаване на хидратирана и сияйна кожа преди зимната грешка.

Също така, ако имате нужда от спешно възстановяване на кожата, препоръчваме ви да отидете в най-близкия  салон за красота и да изберете една от най-ексклузивните козметични процедури на Skeyndor за интензивна хидратация.

Така че, поставете красотата на кожата си в ред и се изправете пред студа!

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 50лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu