fbpx

С настъпването на есента, Skeyndor официално представи на българския пазар иновативната пилингова линия Probiome peel – първата пилинг линия, която обновява кожата, като я възстановява и се грижи за нея.
Линията съдържа 14 вида киселини, комбинирани в 5 коктейла според най-често срещаните проблеми в кабина – хидратация и успокояване, нужда от блясък, изсветляване на хиперпигментациите, изглаждане на микрорелефа на кожата и свиване на порите. Пилинговата процедура започва с два подготвителни продукта, а след същинската пилингова фаза, се прилага маска-неутрализатор, бустер и комплекс съдържащ пре- и пост-биотици.
Probiome peel отразява най-новите тенденции в дерматокозметиката, а именно грижата и възстановяването на микробиома на кожата. العاب ماكينات قمار gaminator letöltés ingyen pc Защо това е необходимо? Добрият и балансиран микробиом е екосистема от микро-организми, която представлява имунната защита и отговор на нашата кожа спрямо външните агресивни влияния и я защитава и възстановява. Той е основоположен за здравето и правилното функциониране на нашата кожа. موقع ويليام هيل Стимулира производството на благоприятни за защитната функция на кожата вещества, като доброто й състояние предотвратява проблеми като атопичен дерматит, псориазис и възпалителни процеси. Какво ако можехме да се грижим за кожата, като доставяме не само видимите резултати от стандартните пилингови процедури? Това е въпросът, на който испанската професионална козметика дава ясен и категоричен отговор – Probiome peel – дерматокозметика с грижа за микробиома на кожата, клас процедури и продукти, които ще стават все по-търсени и познати на потребителите и в България.


Линията продукти съдържа:
ПИЛИНГ ХИДРАТАЦИЯ И УСПОКОЯВАНЕ – пилинг подходящ и за чувствителна кожа с нужда от хидратация, който съдържа глюколанктон, млечна и лактобиотична киселина.
ПИЛИНГ ЗА БЛЯСЪК – подходящо решение за всеки тип кожа, която е загубила блясъка и жизнеността си. Съдържа ябълкова, гликолова, лимонена и аскорбинова киселина.
ИЗБЕЛВАЩ ПИЛИНГ – подходяща процедура за всички клиенти, които страдат от хиперпигментации.Съдържа гликолова, ябълкова и шикимова киселина.
ПИЛИНГ ЗА ПОРИ – пилинг за мазна/комбинирана кожа с неестетичен ефект на разширени пори. Съдържа бадемова, янтарна и гликолова киселина. kalkulátor tippmix
ПИЛИНГ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИТЕ И ФИННИТЕ ЛИНИИ – подходяща процедура за зряла кожа с признаци на фотостареене. Съдържа млечна, пирувинова, гликолова и галова киселина. tippmix eredmény

За контакти: Трейдингбулг ООД, официален представител на Skeyndor за България Тел. 0884 971 597, e-mail: skeyndorbulgaria@gmail. ربح الاموال com.