Продукти за блясък с ефект "без грим" - Skeyndor Bulgaria

С топлината, ние сме склонни да намаляваме количеството на грима, който носим, ​​особено в райони с висока влажност. Ние харесваме леки и течни формули, които не са много покривни и позволяват на кожата ни да диша, или да заменим нашата обичайна база със слънцезащитен крем с цвят, за да ни предпази от радиация, без да се откажем да изравним тона на кожата с малко цвят. Ясно е, че естественият ефект на „без грим“ или „измито лице“ изисква определена грижа, за да покаже перфектна и здрава кожа. Вярно е, че тенът помага за придаване на здравия външен вид на кожата ни, със златист тон, много апетитен, но има и други трикове, които да го постигнат … Казваме ви ги!

1. Лечение

Както казахме, ключът към носенето на „естествено“ лице е да имаме перфектна кожа, т.е. здрава. Важно е тогава да я лекуваме, като знаем добре нашия тип кожа и нейните нужди. За тази цел ви препоръчваме да отидете в център на Skeyndor, за да получите безплатна диагностика на кожата. По този начин ще знаете върху какви проблеми трябва да работите, а квалифициран специалист може да ви помогне да намерите най-доброто решение за вашия случай. Благодарение на Uniqcure ампули можем да Ви предложим бързи лечения, които да атакуват всяка нужда с незабавни резултати: петна, липса на блясък, чувствителна кожа със зачервяване, бръчки, липса на хидратация, мазна кожа с блясък и черни точки …

2. Почистване

Важно е да се комбинира това лечение с добра ежедневна рутинна процедура, която е адаптирана към вашия тип кожа. Всъщност, почистването на лицето всеки ден е ключът към поддържането на здрава кожа през цялата година и е жест, който никога не трябва да прескачате, преди да си легнете, за да премахнете следи от грим, пот и фини частици, които замърсяват кожата ви.

3. Поддръжка

Казват, че красотата изисква жертви, но в действителност се нуждаеш само от малко упоритост … С рутина, добре приспособена към твоя тип кожа и нужди, можеш лесно да получиш перфектна и здрава кожа. За да се запази по този начин, важно е не само добро ежедневно почистване, но периодично да се ексфолира,  за да се елиминират мъртвите клетки и да се активират по-младите. Да, можете да правите и пилинг през лятото, няма да изгубите тена, както си мислите, напротив, ще помогнете новите клетки да приемат този толкова ценен златен тон. Отново имате няколко възможности за ексфолиране на кожата и най-добре е да се консултирате с вашия доверен козметик, за да изберете най-подходящия за вас.

4. Хидратация

Здравото лице е синоним на добре хидратирано лице. Хидратацията спомага за доброто функциониране на нашите клетки и следователно за добрия външен вид на кожата. През лятото, необходимостта от хидратиране на кожата ни се задейства от външни фактори: топлина, слънце, плаж, басейн … Не позволявайте на кожата ви да изсъхне! Осигурете висока доза хидратация с освежаващата маска Fresh Sorbet от My Mask веднъж седмично.

5. Усъвършенстване

С тези прости ежедневни трикове можете да излезете на улицата, за да покажете здрава кожа и „чисто лице“. Въпреки, че е възможно да се подобри естествения ефект на „без грим“ по много дискретен и лек начин, благодарение на новата линия за перфектен грим на Skeyndor .

Нанесете първо Филър база за грим с хиалуронова киселина,  върху чисто лице, за да хидратирате кожата си и да я направите по-мека, с унифициран тон и допълнителен блясък.

Всеки от нашите фондьотени и цветни кремове има мека и лека текстура, която се унифицира с кожата, без да я покрива, изравнявайки тена на лицето и лекувайки основните проблеми на кожата благодарение на своята формулa. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди: анти-ейдж, мазна кожа, дефекти … Въпреки че през лятото, може да се интересувате повече от избора на BB или CC крем с SPF, с който, освен че давате WOW ефект на кожата ви, я защитавате от слънцето

И тъй като говорим за слънцето, с ултра-мекия прах Дуо пудра Хайлайтър можете да подобрите тена си и да постигнете допълнително светлина с напълно дискретно и естествено покритие. По същия начин, ако имате нужда да скриете някакви несъвършенства, тъмни кръгове или бръчки, можете да го направите с крем-коректор – Витамин С компактен коректор, който осигурява светъл завършек с естествен вид.

Можете да видите колко лесно е да излезете на улицата с чисто лице, за да покажете здрава кожа и преди всичко да покажете лек и мек грим, който най-много искате през лятото. Опитайте нашите трикове и превключете на хаштага #NoFilter това лято с грим с ефект „без грим“, който ви кара да се чувствате уверени и красиви с перфектна кожа!

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 50лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu