Skin Smart Diagnosis, изключителната система за диагностика на кожата - Skeyndor Bulgaria

Сега създаването на план за красота и персонализирана грижа за вашите клиенти е възможно с  Skin Smart Diagnosis. Познавате ли го?

Това е много завършен метод за диагностика на кожата, който ще ви позволи да задържите текущите си клиенти, да спестите време за обслужване, да направите услугите печеливши и да привлечете нови клиенти.

Новата машина за интелигентна диагностика на кожата Skin Smart Диагностика  включва камера, почистващ препарат, индикатори, USB зарядно и кърпички.

Тази нова машина ще ви позволи да анализирате 5 параметъра на кожата:

  1. Хидратация
  2. Пори
  3. Пигментация
  4. Бръчки
  5. Акне / Себум

Анализирайки тези параметри, можете лесно да идентифицирате и локализирате кожните участъци, за да подобрите и предложите на всеки клиент най-подходящото лечение според нуждите на кожата му.

В този смисъл целта на новата машина за интелигентна диагностика на кожата е да можете да предложите напълно диференцирано и качествено обслужване на клиентите си, което в същото време е бързо и изгодно за вашия център за красота.

„Активирайте бизнеса си“

Ако искате да увеличите трафика към вашия център за красота и съответно да привлечете нови клиенти, да запазите съществуващите и да увеличите продажбата на продукти за лице, както и кабинетните процедури, присъединете се към кампанията „Активирайте вашия бизнес“!

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 100лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu