fbpx

• Професионалната марка за грижа за кожата, която оперира в повече от 60 държави, е един от гостите при представянето на книгата “Strive for Perfection. لعبة روليت مجانا nyerogepes jatekok online The Royal Edition” („Стремеж към съвършенство. gaminator mobile bonus free Кралското издание “ ), обхващащо управлението на кралица Елизабет II. كازينو عربي
• Skeyndor е една от марките, представени в емблематичната книга, създадена съвместно с Международния клуб  на Rolls-Royce и Bentley Enthusiasts (RREC) и кралското издателство St. James’s House, публикувана, за да отпразнува 95 -ия рожден ден на кралицата и да отдаде почит на покойния херцог на Единбург, който щеше да навърши 100 години през юни. betfinal عربي tippmix fogadási ajánlat mai
• Събитието „Стремеж към съвършенство“ ще се проведе на 8 октомври в една от най -големите функционални зали във Великобритания: Голямата стая на Grosvenor House на Парк Лейн в Лондон.

Успешната история на Skeyndor започва в Тераса, Испания преди повече от 50 години, през 1966 г., когато д-р Хуан Морсило – доктор по индустриално инженерство, и д-р Пулие Пуенте – доктор на химическите науки, и двамата професори в Училището по индустриално инженерство в Тераса (ETSEIT) решават да приложат своите научни и технически познания в името на красотата.

От тогава насам марката се специализира в текущи изследвания на нови активни съставки, технологичен напредък и постоянно сътрудничество с професионалистите в тази област, като взема предвид техните притеснения и предложения и завършва с разработването на уникална концепция: Scientific Skincare.
Отдадеността и страстта на екипа са неуморни и техният успех надхвърли границите, позиционирайки марката като една от най-добрите марки за грижа за кожата от висок клас в света. Понастоящем Skeyndor се предлага в повече от 60 страни и се радва на огромен успех като пионер в грижата за кожата и изследванията благодарение на изключително високите си стандарти и изключителни резултати.

Публикацията на skeyndor в книгата

Тази година, съвместно с изключителния Международен клуб на Rolls-Royce и Bentley Enthusiasts (RREC), с повече от 10 000 международни членове, и кралското издателство St. James’s House, Skeyndor е част от емблематичната книга, озаглавена „Стремеж за съвършенство: Кралското издание ”, която се публикува в чест на 95 -ия рожден ден на кралица Елизабет II и в памет на покойния херцог на Единбург, който щеше да навърши 100 години през юни тази година. Тази изключителна книга с твърди корици е създадена, за да документира дългогодишната връзка между много малка селекция от луксозни марки по света и кралицата и принц Филип, и представя Skeyndor като резултат на комбинацията на наука и лукс в изграждането на международно присъствие и създаването на линии като Corrective и Timeless Prodigy.
Събитието „Стремеж към съвършенство“  ще се проведе на 8 октомври в една от най -големите зали в Обединеното кралство, the Great Room в Grosvenor House в Парк Лейн (Лондон). Гостите на изключителното събитие ще могат да получат информация от първа ръка за внимателно подбраната селекция от луксозни марки, последвана от гала вечеря.
На събитието ще присъстват множество известни имена от британското общество, където  ще могат да разгледат  линиите на Skeyndor – Corrective и Timeless Prodigy, изключителните козметични процедури на компанията, които съчетават лукс и наука в уникално чувствено преживяване.
Успехът на Skeyndor се основава на ценности, които отразяват траекторията му, способността му да се адаптира и развива непрекъснато в отговор на нуждите на пазара и крайния потребител и способността му да създава иновации, задава тенденциите и да печели уважение благодарение на своята уникална идентичност: наука, иновации, високи постижения, доверие, елегантност и практичност, всички насочени към адаптиране на стратегиите на компанията към новите модели за многоканално разпространение.

За Skeyndor
Skeyndor предлага широка гама продукти за грижа за кожата, включително хидратиращи процедури и продукти, анти-ейдж грижа, грижа за тялото, продукти за защита от слънце и грижа за кожата след изглагане на слънце, грим, въпреки че основната му концентрация е върху продуктите против стареене. Марката е в челните редици на професионалната грижа за кожата в продължение на над 50 години благодарение на опита на своя екип от експерти и постоянни изследвания на нови съставки и технологичен напредък, завършвайки с разработването на уникалната концепция: Science Creates Beauty.