Универсалната линия на Skeyndor се разширява с два нови концентрата - Skeyndor Bulgaria

Това са два нови концентрата, които обединяват опита от над 50 години иновация на марката и най-модерната технология за предоставяне на персонализирани и специфични решения.

Повече персонализация и по-добри решения. Интензивно лечение в ритуал за красота. Новата линия Uniqcure на Skeyndor, беше разширена с добавянето на 8h възстановяващ концентрат  през нощта и Възстановяващ порите концентрат.

 

Uniqcure 8h концентрат за възстановяване през нощта

Нощна ампула за възстановяване, която включва коктейл от биоактивни микропептиди, които подсилват дермо-епидермалната връзка, подобрява качеството на колагеновите влакна и свързва други структурни елементи на кожата.

Неговите основни компоненти са триптофан, предшественик на две основни вещества за здравето и релаксацията на кожата ни, серотонин и мелатонин; и коприненото дърво, което регулира синтеза на мелатонин във фибробластите при стресови условия. Докато ремонтните пептиди подсилват дермо-епидермалната връзка и колагеновите влакна.

 

Уникален концентрат за възстановяване на порите

Ампула за Матиране и намаляване на разширени пори, обединяваща структурата на кожата. Регулира свръхпроизводството на себум за матирана кожа и без мазен блясък. Насърчава и ребалансира флората, благоприятна за кожата.

Съдържа екстракт от леща, пептид, розова мирта, витамин В6 и екстракт от хамамелис.

Концентратите на тази линия повишават естетическите предимства на обичайните продукти чрез повече от 45 активни съставки, специално подбрани и оптимизирани от технологията Skeyndor за постигане на изключителни резултати върху кожата, без да се отказвате от обичайните продукти.

 

Uniqcure Ritual : хигиена и интензивно лечение

С този ритуал, подгответе кожата си за интензивно лечение, като извършите предварително хигиена, основана на вашия тип кожа. Ако е мазна или с отворени пори използвайте Clear Balance Почистваща пяна и след това нанесете Uniqcure Възстановяващ порите концентрат.

За останалите типове кожа (смесени, сухи, чувствителни …) използвайте мицеларната вода Aquatherm и след това нанесете Uniqcure 8h Night Reparing Concentrate или някоя от другите разновидности в зависимост от нуждите на кожата.

Пишете ни за безплатна консултация или онлайн поръчки на продукти за домашна грижа на лично съобщение или на телефон 0878 971 808. Доставката до вашият дом за поръчки над 50лв. е безплатна за цяла България. Бъдете здрави!

Пишете ни!
X myStickymenu